Google search engine
HomeUitgelichtVrijdag speelt Het Tuintheater in de Heemtuin in Muntendam!

Vrijdag speelt Het Tuintheater in de Heemtuin in Muntendam!

Muntendam – Op 24 juni is Het Tuintheater te zien in De Heemtuin met hun nieuwe voorstelling genaamd De komische wereldhit God van de Slachting, geschreven door Yasmina Reza. Pas op! Hoewel de titel anders doet vermoeden is God van de Slachting een komedie!

In het toneelstuk komen twee echtparen de ruzie tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke uitpraten, dit loopt compleet uit de hand en eindigt in een verbaal moddergevecht. De ouders blijken geen haar beter te zijn dan hun zoontjes! Het Tuintheater heeft zich laten inspireren door tv-programma’s als de Luizenmoeder en de Rijdende Rechter. Het zal herkenbaar zijn, ontroerend én hilarisch. 

Het Tuintheater is opgericht door de Groningse acteurs Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt, ten tijde van de coronacrisis. Al hun werk viel weg en ze bedachten om corona-proof voorstellingen in tuinen te spelen. Een succes! Het Tuintheater speelde in 80 tuinen, op festival De Parade en ging een samenwerking aan het met Noord Nederlands Orkest. 

Praktische Informatie 

Vrijdag 24 juni om 16.00

De Heemtuin in Muntendam (Nieuweweg 127, 9649 AD Muntendam)

Duur: 65 minuten 

Prijs: €18,50 

Tickets te koop via: www.hettuintheater.nl/agenda 

Beeld: Het Tuintheater
Beeld: Het Tuintheater
Beeld: Het Tuintheater
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments