Google search engine
HomeUitgelicht Voetbaltalenten tonen hun skills op Bosma en Schuur Toernooi bij HSC...

[FOTOSERIE] Voetbaltalenten tonen hun skills op Bosma en Schuur Toernooi bij HSC in Sappemeer

Sappemeer – Honderden jeugdvoetballers van diverse clubs spelen dit weekend in Sappemeer het Bosma en Schuur Toernooi. Het toernooi wordt al jarenlang aan het begin van het voetbalseizoen gespeeld op de velden van HSC in Sappemeer. Profclubs zoals onder andere Ajax, PSV, FC Emmen, SC Cambuur, FC Groningen, PEC Zwolle doen mee aan het toernooi. Ook lokale clubs zoals HSC, HS88 en VV Hoogezand doen mee aan het toernooi dat over twee dagen verspreid gehouden wordt. Op zaterdag was het overwegend zonnig, afgewisseld met een paar buien.

Het schema voor de wedstrijden op zondag vind je op de site van HSC

Zie je jezelf of je kind op ons beeld en wil je de foto in hoge resolutie ontvangen? Dat kan tegen een kleine vergoeding! Wij vragen 10,00 euro administratiekosten per foto.
Mail ons een printscreen van de foto en wij sturen, na betaling van een Tikkie, de foto op.
Het zelf downloaden zonder te betalen en (her)publiceren van de foto’s is niet toegestaan. Beeld van Venema Media wordt beschermd door de Visual Right Group.

Onze foto’s zijn beschermd met digitaal DNA en worden moeiteloos teruggevonden op Facebook / Instagram / Twitter en de rest van het internet. De kosten voor het zonder toestemming publiceren van een foto kunnen oplopen tot 600 euro.

 

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Overkappingen en straatmeubilair

Google search engine

Most Popular

Recent Comments