18 juni 2024
Hoogezand – Grote belangstelling in de haven van Martenshoek op zaterdagochtend. Sinterklaas en zijn Pieten kwamen rond het middaguur aan in Hoogezand. Tientallen Zwarte Pieten en Roetveegpieten deelden pepernoten uit aan het toegestroomde publiek terwijl Sinterklaas het druk het maken het maken van foto’s met de kinderen.

De boot had enige vertraging door de mist; maar de wachtende kinderen vermaakten zich uitermate goed door het zingen van liedjes. Na een klein uur vervolgde Sinterklaas zijn intocht door Hoogezand en Sappemeer. Waar Sinterklaas de rest van de dag ‘uithangt’ lees je in onze aankondiging voor de intocht (KLIK!).
Zie je jezelf of je kind op ons beeld en wil je de foto in hoge resolutie ontvangen? Dat kan tegen een kleine vergoeding! Wij vragen 5 euro per foto.
Mail ons een printscreen van de foto en wij sturen, na betaling van een Tikkie, de foto op. Het zelf downloaden zonder te betalen en publiceren van de foto’s is niet toegestaan. Beeld van Venema Media wordt beschermd door de Visual Right Group. Onze foto’s zijn beschermd met digitaal DNA en worden moeiteloos teruggevonden op Facebook / Instagram / Twitter en de rest van het net. De kosten voor het zonder toestemming publiceren van een foto kunnen oplopen tot 600 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *