22 april 2024

Beeld: Archief / Venema Media

Hoogezand – Op vrijdag 1 maart wordt het nieuwe pand van MF Uitzendbureau in Hoogezand feestelijk geopend door wethouder Annemiek Hoesen. MF Uitzendbureau is sinds kort gevestigd aan de Kerkstraat 150, in het voormalige pand van de Rabobank. De verhuizing naar deze nieuwe, grotere locatie is een logisch gevolg van de jarenlange groei van de oudste vestiging van de regionale uitzender.

In 1978 startte MF Uitzendbureau aan de Hoofdstraat in Hoogezand. Eerst vanuit een voormalig woonhuis en enkele maanden later vanuit de vestiging op nummer 195-197 werden de eerste uitzendkrachten persoonlijk naar het werk gebracht. In 45 jaar tijd groeide de vestiging uit tot een begrip in Hoogezand. Wil je werken in Hoogezand en omstreken? Dan loop je bij MF binnen. Mede daardoor groeide de vestiging spreekwoordelijk uit z’n jasje en is er gezocht naar een grotere, geschikte locatie in Hoogezand.
Doorgroeien
Vestigingsmanager Danielle Russchen is blij met de nieuwe locatie: “In ons nieuwe pand aan de Kerkstraat kunnen we doorgroeien. We hebben er meer ruimte om te werken en kunnen medewerkers en opdrachtgevers beter ontvangen. Daarnaast zijn we nog steeds goed vindbaar en bereikbaar, we zitten slechts een kilometer verderop.”
Feestelijke opening door wethouder Hoesen
Om de opening te vieren en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe pand vindt er op vrijdag 1 maart een feestelijke, officiële opening plaats. De officiële opening zal om 15:00 uur worden verricht door wethouder Annemiek Hoesen. Aansluitend is er een borrel en kunnen genodigden onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe pand bekijken.
Over MF Uitzendbureau
MF Uitzendbureau, onderdeel van de Abiant Holding, is één van de grootste uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wekelijks zijn er via MF ca. 2.000 flexkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in o.a. de industrie, transport & logistiek, administratieve en commerciële sector. Dankzij persoonlijke aandacht, ervaring en professionaliteit heeft het bureau sinds de oprichting in 1978 een vooraanstaande positie weten op te bouwen in Noord Nederland. MF Uitzendbureau telt zeven vestigingen in de drie noordelijke provincies en staat garant voor vakbekwaam personeel, een grote mate van betrokkenheid en een heldere invulling van de personeelsbehoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *