Google search engine
HomeUitgelichtEén keer gratis een kuub grofvuil wegbrengen naar stort in Slochteren of...

Eén keer gratis een kuub grofvuil wegbrengen naar stort in Slochteren of Hoogezand

Midden-Groningen – Als inwoner van Midden-Groningen mag u vanaf 1 november 2023 tot 1 november 2024 1x 1m3 (kuub) gratis grof huishoudelijk afval inleveren bij het Afvalbrengpunt in Slochteren of in Hoogezand.

Het gaat om een proef tot 1 november 2024. Alle huishoudens in Midden-Groningen ontvangen voor 1 oktober een brief met meer informatie over wat u mag inleveren en hoe het werkt. In de brief zit ook een muntje. Die levert u samen met de brief in als u uw grof huishoudelijk afval wegbrengt.

De waarde van de brief met het muntje is gelijk aan 1m3 grof huishoudelijk afval. We werken op het Afvalbrengpunt met verschillende prijzen voor het brengen van grof huishoudelijk afval.

U betaalt bij het inleveren van deze brief met het muntje in 2023 de volgende prijzen:

  • personenauto (veelal een gevulde kofferbak): €0,00;
  • kleine aanhangwagen (met enkele as, stationwagen, caddy e.d.): €5,00;
  • grote aanhangwagen (dubbele as, paardentrailer, bestelbus e.d.): €25,00.

Per keer mag u alleen uw eigen brief en munt inleveren. 2 brieven en 2 munten inleveren om 2m3 grof huishoudelijk afval gratis in te leveren omdat vriend, kennis of buurman de brief en munt toch niet gebruikt, is niet mogelijk. 2 brieven en 2 munten inleveren omdat er het afval van de buren, vrienden, familie of kennissen is meegenomen mag ook niet.

Op basis van de resultaten van de proef kijkt het gemeentebestuur of en hoe de gemeente in 2025 verder gaat met deze actie.

Meer informatie

Meer informatie leest u in de brief die u ontvangt. Heeft u de brief na 1 oktober 2023 nog niet ontvangen of heeft vragen over deze actie, neem dan contact op met de gemeente via 0597-373737 of gemeente@midden-groningen.nl

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Overkappingen en straatmeubilair

Google search engine

Most Popular

Recent Comments