22 april 2024

Beeld: Venema Media

Scheemda – De landelijke en regionale ontwikkelingen rondom het coronavirus maken het voor het Ommelanders Ziekenhuis in Scheemda mogelijk om per dinsdag 19 april versoepelingen door te voeren.

Vanaf dinsdag 19 april is het in het Ommelander Ziekenhuis niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Gun elkaar wel de ruimte. Daarnaast hoeven patiënten, begeleiders en bezoekers geen mondneusmasker meer te dragen bij het bezoek aan het ziekenhuis. Onze zorgprofessionals dragen wel een mondneusmasker bij zorg binnen 1,5 meter van een patiënt. Vanaf dinsdag 19 april gelden de normale bezoektijden voor een bezoek aan een opgenomen patiënt. Deze zijn vanaf dan te vinden op onze pagina met bezoekregels. Tot slot is ons restaurant vanaf dinsdag weer open voor patiënten, begeleiders en bezoekers. Speciaal voor hen zijn tafels gereserveerd.

Binnen het Ommelander Ziekenhuis schudden we geen handen, hoesten / niezen we in de elleboog, wassen en / of desinfecteren we vaak onze handen en gunnen we elkaar de ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *