17 juli 2024

Beeld: Printscreen IKEA

Landelijk – IKEA dringt er bij alle klanten, die in het bezit zijn van het BLÅVINGAD hengelspel, op aan om deze niet meer te gebruiken, buiten het bereik van kinderen te plaatsen en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde IKEA vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug.

Veiligheid heeft bij IKEA de allerhoogste prioriteit. Om productveiligheid te garanderen, zijn alle IKEA producten getest en voldoen ze aan de geldende normen en wetgeving. Desondanks zijn er meldingen binnengekomen dat de kleine metalen klinknagels op de houten onderdelen van het hengelspel kunnen loslaten. Hiermee is er een verhoogd risico op verstikkingsgevaar, met name voor kleinere kinderen.

Om het aankoopbedrag terug te krijgen, is het niet nodig om de kassabon te laten zien. Klanten hebben onbeperkt de tijd om het product terug te brengen.

IKEA verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak en bedankt alle klanten voor hun begrip. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het telefoonnummer 050 711 1267 of kijk op IKEA.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *