22 april 2024

Sappemeer – Sinterklaas heeft zaterdagmiddag ook winkelcentrum Sappemeer bezocht. De Sint arriveerde rond 15.00 in het centrum waarna ook hier alle kinderen graag op de foto wilden met de Goedheiligman en zijn Zwarte Pieten. Na een klein uur vertrok de stoet en was de intocht succesvol en zonder problemen verlopen. 

Bij het organiseren van een intocht of ander evenement komt veel kijken. Stichting Vrienden Sinterklaasintocht Hoogezand-Sappemeer regelt al jarenlang dat Sinterklaas veilig en georganiseerd een intocht kan houden in de gemeente. Ook de verkeersbegeleiders van de Stichting Verkeersondersteuning leveren hieraan een bijdrage door de stoet van Sint en Pieten door de gemeente te manoeuvreren. Omdat veel mensen vergeten hoéveel er komt kijken bij de organisatie van een dergelijk evenement; doen wij bij deze een shoutout naar alle vrijwilligers! Bedankt voor jullie inzet!

Zie je jezelf of je kind op ons beeld en wil je de foto in hoge resolutie ontvangen? Dat kan tegen een kleine vergoeding! Wij vragen 5 euro per foto.
Mail ons een printscreen van de foto en wij sturen, na betaling van een Tikkie, de foto op. Het zelf downloaden zonder te betalen en publiceren van de foto’s is niet toegestaan. Beeld van Venema Media wordt beschermd door de Visual Right Group. Onze foto’s zijn beschermd met digitaal DNA en worden moeiteloos teruggevonden op Facebook / Instagram / Twitter en de rest van het net. De kosten voor het zonder toestemming publiceren van een foto kunnen oplopen tot 600 euro.
Foto: Stichting Intocht Sinterklaas Hoogezand-Sappemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *