Google search engine
HomeGemeentenieuwsWaarderingskamer geeft Midden-Groningen de hoogst mogelijke score voor uitvoering Wet WOZ

Waarderingskamer geeft Midden-Groningen de hoogst mogelijke score voor uitvoering Wet WOZ

Midden-Groningen – De Waarderingskamer heeft de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende zaken (WOZ) door Midden-Groningen beoordeeld als ‘goed’. Dit is de hoogste beoordeling die een gemeente kan halen. Dit is mede te danken aan de kwaliteitsverbetering die de afgelopen jaren is doorgevoerd.

De Waarderingskamer heeft als toezichthouder op de uitvoering van de Wet WOZ een onderzoek in de gemeente Midden-Groningen uitgevoerd naar de WOZ-werkprocessen. Uit het onderzoek blijkt dat de uitvoering van de Wet WOZ in de gemeentelijke organisatie bij de gecontroleerde onderwerpen goed verloopt. Hierdoor is de hoogste kwalitatieve beoordeling door de Waarderingskamer toegekend (4 sterren= goed).
Wethouder Markus Ploeger licht toe: “Wij hebben met succes ingezet op een kwaliteitsverbetering. Door de inzet van onze medewerkers gaat onze gemeente nu van ‘voldoende’ naar ‘goed’. Wij zijn blij met dit resultaat!”
Taak Waarderingskamer

De Waarderingskamer controleert in het belang van de belastingplichtige of de gemeente de Wet WOZ goed uitvoert. Dit doet de Waarderingskamer voor alle gemeenten in Nederland.

Beeld: Pixabay

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments