17 juli 2024

Beeld: Gemeente Midden-Groningen

Hoogezand – Op donderdag 28 februari 2024 werd er een ondernemersavond voor alle ondernemers uit de gemeente Midden-Groningen georganiseerd in Het Kielzog in Hoogezand. Na 5 jaar vond er weer een ondernemersbijeenkomst plaats. De opkomst was groot; zo’n 200 ondernemers uit Midden-Groningen woonden op 28 februari de avond met als thema ‘digitaal fit’ bij in theater het Kielzog in Hoogezand.

Impact van digitalisering
De avond werd geopend door avondvoorzitter Marcel Nieuwenweg. Hij sprak met drie bedrijven uit de gemeente die elk op geheel eigen wijze met digitalisering te maken hebben: Barkhuis, Jumbo Supermarkten en Image+ Digital. IT-ondernemer Ben van der Burg gaf ook een wervelende presentatie waarin hij de ondernemers met veel energie en humor meenam in digitale ontwikkelingen.
Gevarieerd bedrijfsleven
Wethouder Annemiek Hoesen-Spithorst liet weten trots te zijn op het gevarieerde bedrijfsleven in Midden-Groningen: “Digitalisering is geen vraag maar een gegeven en ieder bedrijf van klein tot groot gaat er op eigen wijze mee om. Ik hoop dat deze avond veel inspiratie heeft opgeleverd”
Na de presentatie van Ben van der Burg werd onder het genot van een drankje en een hapje in een gezellige sfeer nog nagepraat door veel ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *