17 juli 2024

Foto: Gemeente Midden-Groningen

Siddeburen – Op maandag 9 mei 2022 om 8.30 uur opent wethouder Erik Drenth het nieuwe kindcentrum Siddeburen. In dit kindcentrum worden de scholen OBS De Springplank (OPRON) en CBS De Zonnewijzer (VCO-MOG) samen met kinderopvang Kids First in een prachtig nieuw gebouw gehuisvest. Deze mijlpaal wordt samen met de kinderen gevierd. Daarnaast kunnen geïnteresseerden tussen 8.30 uur en 9.30 uur de school komen bekijken.

De schooldirecties zijn erg enthousiast over de nieuwe school. Anja Wesseling (CBS Zonnewijzer): “We kijken uit naar de opening, ons nieuwe gebouw is erg mooi geworden en klaar om te leren met plezier!”
Loraine Woldendorp (OBS Springplank): “Het is natuurlijk prachtig dat we nu op één locatie zowel kinderopvang als onderwijs mogen bieden voor alle kinderen uit Siddeburen en omgeving! Wij hebben heel veel zin om in dit nieuwe gebouw te gaan ‘wonen’.”
Wethouder Drenth feliciteert de twee schoolbesturen met hun nieuwe school en geeft aan dat dit het resultaat is van een goede samenwerking tussen de gemeente Midden-Groningen en alle schoolbesturen binnen de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *