22 april 2024

Beeld: Venema Media

Hoogezand – De gemeente Midden-Groningen heeft een nieuw informatiesysteem voor informatie over raad en college. Via dit systeem kunnen inwoners, raadsleden en pers onder meer agenda’s, vergaderstukken en live-uitzendingen vinden van raads- en commissievergaderingen.

Deze zijn vanaf nu te bekijken op de nieuwe website https://midden-groningen.raadsinformatie.nl.
Eind 2022 kwam NotuBiz als beste leverancier uit de aanbesteding die is gedaan. Doel is om de informatie over het bestuur van Midden-Groningen makkelijker toegankelijk te maken voor inwoners. Informatie wordt overzichtelijker gepresenteerd en is beter vindbaar. Op deze manier willen raad en college inwoners meer en beter informeren over de vergaderingen en stukken.
De informatie uit het oude informatiesysteem is volledig overgezet naar het nieuwe systeem. Dit betekent dat ook oude stukken en vergaderingen nog altijd terug te vinden en kijken zijn. Ook is het mogelijk voor inwoners en andere geïnteresseerden om zich via e-mail te abonneren op nieuwe vergaderingen en stukken. Meer informatie hierover is te vinden via https://midden-groningen.raadsinformatie.nl/info/Informatie_over/406.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *