30 mei 2024

Foto: Facebook / Gemeente Midden-Groningen

Schildwolde – Bouwbedrijf Buursema heeft donderdag 28 april 2022 de sleutels van Kindcentrum Schildwolde officieel overgedragen aan scholengroep OPRON.
Opnieuw is een kindcentrum uit het Scholenprogramma Midden-Groningen opgeleverd. Vanmiddag was de technische oplevering van het Kindcentrum Schildwolde. Een duurzaam, bevings- en toekomstbestendig kindcentrum waarin de school OBS De Meent (OPRON) samen met kinderopvang Kids First in een prachtig nieuw gebouw worden gehuisvest.
Dit bijzondere moment is vastgelegd door ondertekening van het proces-verbaal en natuurlijk het daadwerkelijk overdragen van de sleutels door Bouwbedrijf Buursema aan scholengroep OPRON. Namens OPRON heeft Loraine Woldendorp, directeur van OBS de Meent, de sleutels in ontvangst genomen.
Het gebouw is ontworpen door Foppe Hoekstra van Van Manen en Zwart Architecten uit Drachten. Op 13 mei 2022 om 13.45 uur wordt het kindcentrum feestelijk geopend. Het kindcentrum is 13 mei 2022 tot 15.30 uur open voor bezichtiging door geïnteresseerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *