18 juni 2024

Foto: Brandweermuseum

Sappemeer – Zaterdag 7 mei 2022 organiseert het Brandweermuseum Hoogezand–Sappemeer voor het eerst een Voorjaarsmarkt. Het idee is gekomen doordat er twee jaar op rij geen kerstmarkt kon plaats vinden door het coronavirus en dat vonden de standhouders en het Brandweermuseum erg jammer.

We hebben alles standhouders die ook altijd op onze kerstmarkt staan een mail gestuurd om hun interesse te peilen, iedereen reageerde zeer positief. We waren er dan ook snel uit, dit gaan we dan organiseren, aldus Marc Bakker van het Brandweermuseum. We hebben de datum 7 mei gekozen dit is de dag voor Moederdag, we hebben diverse standhouders
met een ruim assortiment aan decoraties en dergelijke. Het Brandweermuseum heeft zelf ook een ruimte op de voorjaarmarkt want wij verkopen vele perkplanten in diverse soorten, maten en kleuren.
De Voorjaarsmarkt word als het mooi weer is buiten gehouden op ons voor terrein. De kramen worden mooi ruim opgesteld zodat we een mooie ruime Voorjaarsmarkt hebben, het museum is uiteraard ook open voor publiek, hier kunt u genieten van een mooie verzameling van oud brandweermaterieel. Mocht de weersvoorspelling ietwat tegen vallen dan bouwen wij de Voorjaarsmarkt op in het Brandweermuseum en verhuizen we een aantal voertuigen naar buiten. Dat is het voordeel dat we flexibel zijn en ruimte hebben.
Wij hebben ook 3 artiesten uitgenodigd die de hele dag Live muziek ten gehore brengen. Krzysztof Groen, Josien Bakker en Jetta Post komen op de Voorjaarsmarkt zingen. Op ons terrasje kunt u genieten van onze heerlijke gehaktballen, broodjes hamburger, patat, koffie, thee en fris drinken. Er hoeft geen entree betaald te worden om de Voorjaarsmarkt en het Brandweermuseum te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *