30 mei 2024

Scharmer – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak op de Borgweg in Scharmer. Via Burgernet is een mail verspreid naar mensen uit de (directe) omgeving. Op onze site leest u het burgernetbericht. 

De politie onderzoekt een diefstal uit garage/stal in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek.

De diefstal uit garage/stal is gepleegd tussen vrijdag 2 december 2022 23:15 uur en zaterdag 3 december 2022 08:15 uur in de omgeving van Borgweg te Scharmer. Vluchtroute: Door het weiland richting het fietspad, wat van de Borgweg in de richting van de Valckelaan loopt. Vermoedelijk via het fietspad naar de Valckelaan

Toedracht: Diverse zware goederen uit een garage/schuur/loods gestolen.
Oa een kloofmachine en 2 electrische fietsen.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop, vermeld hierbij het onderstaande BVH Nummer. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

BVH Nummer:2022322412

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *