30 mei 2024

Beeld: Venema Media

Winschoten – Zaterdagochtend 11 juni 2022 heeft er op het Marktplein in Winschoten een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond. De politie is direct een onderzoek gestart. Er werd in Hoogezand een verdachte aangehouden, een tweede verdachte meldde zich zondag 12 juni bij de politie.

Omstreeks 3:30 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. De ambulance en het MMT werden opgeroepen voor medische hulpverlening. Toen de agenten op het Marktplein aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer aan bij een horecapand. Het gaat om een 61-jarige man uit Groningen. Bij de ingang van een horecaonderneming ontstond vermoedelijk een conflict. Verdachten en slachtoffer liepen hierna achter elkaar aan en even verderop is het slachtoffer meerdere keren gestoken. Hij is direct overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Verdachte aangehouden, politie zoekt tweede verdachte

De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. De politie heeft vannacht in Hoogezand een 18-jarige man uit Sappemeer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. Een tweede verdachte; een 20-jarige man uit Hoogezand heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *